lørdag 20. september 2014

Smartere Innredning

I pollen jeg har her på bloggen er det mange som vil se mer av interiør. Så derfor tenkte jeg at idag skal jeg gi dere 2 tips til smartere innredning. Vi har ganske nylig flyttet inn i ny leilighet. Den er 60 kvm, noe som er veldig passe for oss to, men det er utrolig lite lagringsplass. Nærmere bestemt; 2 skap. Da må man utnytte alt så godt som man bare kan. Det minste skapet har jeg uteklær i, og der kommer tips 1 inn - Hvordan stue så mange jakker som overhodet mulig inn i et lite skap? Jo, ved bruk av dratappen fra brusbokser!

Vips, og du har plass mye mer!

Når man flytter inn et nytt sted er jo noe av det morsomte å kunne dekorere helt på nytt. Og dagens 2. tips gjelder hvordan henge opp bilder og speil på enklest mulig måte. 

Dra en teip over fra spikerhullet på den ene til den andre siden av gjenstanden du skal henge opp.Ta teipen av og klistre den på veggen der du skal ha gjenstanden.Det kan være lurt å sjekke at teipen er i vater.Deretter skrur/hamrer du inn skrue/spiker i hjørnet på hver ende av teipen.Ta vekk teipen og heng opp gjenstanden. Enkelt og greit!


Betonglysestaken kan du se hvordan du lager dette innlegget.

Det var dagens innlegg. Kom gjerne innom neste lørdag for mer!


1 kommentar: