lørdag 8. november 2014

Sutte-Hjerte

For små babiser hvor tenna begynner å melde sin ankomst er det veldig fint med et lite hjerte å tygge på. Idag skal jeg vise dere hvordan jeg lager dette suttehjertet med mange deilige bånd å tygge på, med en spennende ranglelyd inni:


Dette trenger du
Stoff
Mange bånd - gjerne i forskjellige farger
Putefyll
Eventuelt en rangle (fås feks kjøpt på Stoff og Stil)
Strykejern
Og selvfølgelig diverse syutstyr :)

Først laster du ned og printer ut denne malen. Dersom du ikke ønsker sånn fancy tupp bretter du den bare inn, det har jeg gjort på denne 


Så klipper du ut to stoffbiter etter denne malen, gjerne i forskjellige farger - eller du kan også være kreativ og feks quilte sammen forskjellige stoffbiter.


Så bretter du bånd i to, og fester dem med knappenåler slik at den brettede enden går inn mot midten av hjertet. Da vil de stikke ut når du vrenger hjertet rundt. Sy noen sting over alle båndene, slik at de holder seg på plass. Så legger du de to hjertene rette mot rette, og syr rundt. Pass på å la det være igjen såpass stor åpning til vrenging at du også får en rangle inn - dersom du skal bruke det.


Så vasker du det i vaskemaskinen, slik at det er helt trygt for barnemunn :) Så er det bare å vrenge, stryke og fylle med putefyll.


Og eventuelt en rangle


Så syr du en runde rundt hele hjertet - både for å sy igjen åpningen og for en siste sikring på at ikke båndene løsner når barnet biter i det :)

Ferdig!!Det var dagens bidrag til Lagelørdag! Kom gjerne innom neste uke også :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar