lørdag 7. februar 2015

Spraymalt Lysestake med Treperle-Lysmansjetter

Søsteren min viste meg en utfordring hos Kreasiw på Instagram, der ukas utfordring var å finne på noe med spraymaling. Jeg har hatt en femarmet lysestake stående veldig lenge, som jeg like lenge har tenkt at jeg skulle spraymale og fikse litt på. Men så har det blitt med tanken. Men nå ble det endelig gjort. Kan være lurt med et lite spark bak noen ganger ;)

Slik så lysestaken ut før jeg malte den:Så gikk jeg løs med vaskekluten og deretter hvit spraymaling. Synes allikevel den ble litt kjedelig helt hvit, så da kom jeg på noen treperler jeg hadde fått av en svigerinne, og brukte dem til å lage lysmansjetter.Noen beholdt jeg trehvite, mens andre malte jeg enten gul, rosa eller blå.
Her kommer noen tips hvis du skal male trekuler. For det første, ta kula du skal male på et sugerør så slipper du å få maling på fingrene. 
Også klipper du av en bit av sugerøret og tar den enden i en umalt kule, slik at den kan stå og tørke.Så tredde jeg kuler på en snor, og knøt de sammen i endene slik at det ble 5 ca like store ringer.Disse plasserte jeg på lysestakenOgså var det bare å plassere lys i, og sånn ble det:Deilig med litt vårfarger nå, men fortsatt herlig å tenne lys på de mørke kveldene.

Det var dagens bidrag til lagelørdag! Kom gjerne innom neste lørdag også.2 kommentarer: