lørdag 31. januar 2015

Uglete Risputer

Nå er det lørdag igjen, og det betyr nytt bidrag til lagelørdag. Idag skal jeg vise dere noen små og søte risputer forma som ugler. Disse kan du varme opp i mikroen og er kjempefine til å varme hendene eller myke opp muskelknuter, men du kan også legge dem i fryseren og bruke til å kjøle deg ned eller bruke som ispose til skader. Jeg skal selvfølgelig vise dere hvordan jeg har laget disse, og jeg har laget mønster som dere skal få laste ned gratis.

Dette trenger du:
- Stoff, et til kroppen, hvitt og svart til øyne og gult eller oransje til nebb.
- Vlisofix, stofflim for å feste øyne og nebb
- Ris
- Syutstyr
- Mønster:Dette gjør du:
Print og klipp ut mønsteret, sørg for at du har det i riktig størrelse - bruk firkanten nede i høyre hjørne som skal være 2x2 cm. Klipp ut stoffbiter, like mange som det står anvist i mønsteret.Legg vlisofix på alle de små delene og stryk det fast på den ene siden, stryk det deretter på kroppen. Legg kroppdelene rette mot rette og sy sammen, husk å la det være et hull igjen til å vrenge og deretter fylle med ris. Du gjør det lettere for deg selv dersom du lager et kremmerhus for å fylle ugla med ris.


Så syr du igjen hullet i bunnen.Også er det bare å sy flere! :)Det var dagens bidrag til lagelørdag. Kom gjerne innom neste lørdag også :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar