lørdag 6. desember 2014

Tidenes enkleste Julepynt?

Denne uka starta jo med 1. desember, det må være årets beste mandag tror jeg. Offisielt lov med julemusikk og julebrus, og du ser koselige lys i alle vinduer du går forbi. Men som student er det ikke like enkelt å finne frem julekassene og ha skikkelig julepynting. For dette er jo den travleste tida - eksamen lurer rundt hvert hjørne, og som evig fan av skippertaksmetoden har man ikke tid til noe annet enn å lese, sove og spise. Sånn er det. Men så må man jo finne litt juleglede allikevel. Så der kommer denne, tidenes enkleste, julepynten inn. Her trenger man tilogmed bare bilde av hva du må ha for å lage denne, ikke noen underveis bilder - for det fins ikke. Spent? Dette trenger du:


Stor pepperkake-hjerteform, lyslenke og eventuelt bånd til å henge opp med eller pynte litt. Og ja, du gjetta riktig. Man tvinner lyslenka rundt formen. Tadaaa, julepynt som til og med en student har råd til. Både med tanke på tid og penger ;)


Det var dagens bidrag til Lagelørdag. Kom gjerne innom neste helg også, da har jeg juleferie og tid til litt mer avansert julepynting - så da vet du hva du kan forvente deg :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar